Znana in priljubljena sopotnica

mnogih ljubiteljev dobre glasbe

Demo

Sreda, 29 November 2017

Ansambel Nemir ima novega člana Alena!

Ansambel Nemir ima novega člana Alena!
Minuli vikend je na koncertu ansambla Tomaža Rota na Blokah nastopil tudi ansambel Nemir.

Ponedeljek, 27 November 2017

Me tri do polnoči pred izidom prve plošče in samostojnim koncertom!

Me tri do polnoči pred izidom prve plošče in samostojnim koncertom!
9. december bo dan, ko bodo simpatična dekleta iz ansambla Me tri do polnoči priredila svoj prvi veliki koncert ter hkrati izdala še svojo prvo samostojno ploščo, naslovljeno po njihovi uspešnici Nasmeh ne gre nikoli iz mode.

Torek, 21 November 2017

Nova, že četrta, plošča Vihar 'Ko pride čas'

Nova, že četrta, plošča Vihar 'Ko pride čas'
Za ansambel Vihar bi lahko rekli, da se o njem po krivici premalo govori! Kakovostna narodno zabavna skupina, ki prihaja pretežno s Koroške, deluje že od leta 2006, v sestavi bratov Tomaž in Peter Prevorčič, Andrej Cmok in pevka Klara Lorger. Uspehe beležijo že čisto od začetka: 2007 so na Vurberku osvojili nagrado strokovne komisije, isto leto je bila skladba Vzemi si čas za sanje 'naj viža meseca julija' na radiu Slovenija, pevka Klara pa je 2012. na Ptujskem festivalu prejela Korenovo plaketo za najboljšo vokalno izvedbo. Njihovi zadnji dve skladbi, 'Tebi verjela sem' in 'Sanjala', s katerima predstavljajo novo ploščo 'Ko pride čas', ki je izšla v teh dneh, ponovno dokazujeta, da spadata, prav tako kot sam ansambel Vihar, v sam vrh tovrstne glasbe in izvajalcev pri nas. Že od začetka Vihar, kot zasedba z diatonično harmoniko in večglasnim petjem, sodeluje s priznanimi avtorji in tudi pri zadnjem albumu je tako. Za 'Tebi verjela sem' je melodijo in aranžma ustvaril Brane Klavžar, besedilo pa Branko Zupanc, za 'Sanjala' pa so tokrat šli v sodelovanje z Anžetom Zavrlom iz skupine Gadi.

Torek, 21 November 2017

KATRCA OBUJA SPOMINE

KATRCA OBUJA SPOMINE
Pred vami je nova skladba skupine Katrca, ki je nastala z razlogom. Tokrat je zgodba povezana s skladbo iz preteklosti. 'Mama zlata mama' je glasbena zgodba, ki sta jo pred več desetletji ustvarila Boris Kovačič in Dušan Velkaverh. Spomin nanjo je ohranjal vodja skupine Katrca Iztok Pantner, ki jo je prav na materinski dan v novi preobleki podaril svoji mami, ki je s ponosom spremljala njegove prve glasbene korake.

Petek, 03 November 2017

Najlepša deklica Fantov s Praprotna

Najlepša deklica Fantov s Praprotna
Legendarni Fantje s Praprotna ne počivajo in so pravkar izdali novo pesem z naslovom “Hodil k najlepši sem deklici.”
<<  1 [23 4 5 6  >>  
Izbira CD-jevIzberi

Velika izbira CD-jev

Vaši najljubši ansambli.

Notne zbirkeIzberi

Notne zbirke

Zaigrajte z nami!