Znana in priljubljena sopotnica

mnogih ljubiteljev dobre glasbe

Demo

Sreda, 06 September 2017

Me tri do polnoči nastopile na ptujskem festivalu

Me tri do polnoči nastopile na ptujskem festivalu
Na Ptuju se je v petek odvijal že 48. Festival Narodno zabavne glasbe, kjer so zbrano občinstvo navdušile tudi mlade lepotičke iz Ansambla Me Tri do polnoči, čedalje bolj priljubljene sestre Kadilnik.

Sreda, 06 September 2017

Murni izdali prvo ploščo

Murni izdali prvo ploščo
Veliki zmagovalci šova Glasbeni skavt so te dni izdali svojo prvo ploščo z naslovom Super kmjet.

Ponedeljek, 19 Junij 2017

Delavno poletje Tria Utrip

Delavno poletje Tria Utrip
Mladi člani Tria Utrip v poletnih mesecih ne bodo le dopustovali in ležerno uživali, saj je pred njimi kar nekaj pomembnih dogodkov in načrtov.

Ponedeljek, 19 Junij 2017

Hozentregarji 'točjo kr zastonj'!

Hozentregarji 'točjo kr zastonj'!
Na minulem festivalu Večer slovenskih viž v narečju 2017, ki je bil v Škofji Loki, so se ansambel Hozentregarji predstavili s simpatično novo skladbo, z naslovom 'Jutr točimo zastonj'. Lahkotno polko so odpeli v njihovem – loškem narečju. In še tole so sami dodali: tokratna skladba govori o sanjah vsakega poštenega Gorenjca ob obisku spodobne vaške gostilne: da bi se lahko enkrat pošteno odžejal, zraven pripeljal še oba brata in tri prijatelje, denarnica pa bi ostala polna. Ni ga lepšega občutka, ko si z vsako rundo bolj sproščen in naslednji dan ponosen nase, da si res dobr skoz prišel.

Torek, 13 Junij 2017

Murni kljub mladosti vedo: Baba zmeri zmaga!

Murni kljub mladosti vedo: Baba zmeri zmaga!
Ansambel Murni, ki se je zasidral v srca ne le mlajših, kot so sami, temveč tudi precej starejših poslušalcev in gledalcev, je ponovno poskrbel za odlično skladbo in posnel zanjo še video zgodbo. Naslov je 'Baba zmeri zmaga' in kar prav je, da fantje že pri rosnih letih pridejo do tega spoznanja! Hudomušno besedilo, ki jim 'leži' in glasba v njihovi maniri, vse to je 'Baba zmeri zmaga'. Osnovna zgodba seveda je, da kljub vsem težavam, ki jih ženka povzroča, sitnarjenju in vtikovanju, mož ne more brez nje in jo ima prav takšno najraje. Murni so ponovno pozitivni in veseli in v takšno voljo spravijo tudi vsakega, ki jih posluša.
<<  1 2 [34 5 6 7  >>  
Izbira CD-jevIzberi

Velika izbira CD-jev

Vaši najljubši ansambli.

Notne zbirkeIzberi

Notne zbirke

Zaigrajte z nami!