Znana in priljubljena sopotnica

mnogih ljubiteljev dobre glasbe

Demo

Torek, 08 April 2014

Najlepše ime Zreške pomladi!

Najlepše ime Zreške pomladi!

Ansambel Zreška pomlad v to pomlad stopa s povsem novim valčkom. Pesem Najlepše ime (Jože Hren/Barbara Filipič/Domen Hren), ki so jo uradno predstavili na zadnjem koncert Pomlad v jeseni je zdaj dobila tudi studijsko podobo. V času v katerem živimo vse beži mimo nas mnogo prehitro, zato si je dobro vzeti čas  in biti ponosen na to kar smo ustvarili.

Petek, 04 April 2014

Pred izidom je skupni projekt Igorja in zlatih zvokov ter Fantov s Praprotna

Pred izidom je skupni projekt Igorja in zlatih zvokov ter Fantov s Praprotna

Kar smo že nekaj mesecev napovedovali, se bo v maju zares zgodilo. Tik pred izidom je skupna zgoščenka Igorja in zlatih zvokov ter legendarnih Fantov s Praprotna. Z roko v roko so praznovali že svoji okrogli obletnici, Fantje s Praprotna 50. letnico, Igor in zlati zvoki pa 20. letnico delovanja. Ker imajo bolj kot obljube radi dejanja, so se lotili snemanja skupnih novih pesmi in tako novo zgoščenka, ki bo izšla pri Založbi Zlati zvoki, prinaša 16 skladb. Med njimi tiste, ki jih že imamo v ušesih in so jih ljudje že vzeli za svoje Zakaj mi ne odpiraš, Lunco vprašal bom, Stari grad, Tam stari je dom in druge, poleg njih pa se Fantje s Praprotna predstavljajo še z a capella izvedbo pesmi Ko ob večerih in Poročna, trio Igorja in zlatih zvokov pa z inštrumentalnima Ob Bohinjskem jezeru in Polka za našo kelnarco.

Torek, 01 April 2014

Poletni večeri!

Poletni večeri!

Ansambel Erazem je luč sveta ugledal v avgustu leta 2003. Prihajajo s krajev, ki so poleg kraških znamenitosti in dobrot poznani tudi po legendi o vitezu Erazmu Predjamskemu, ki je živel v svoji graščini v Predjami, preko podzemnih skrivnih kraških rovov pa je zahajal tudi v Vipavsko dolino in širšo okolico Postojne.

Sreda, 26 Marec 2014

Prleški kvintet praznuje 10 let!

Prleški kvintet praznuje 10 let!

Šest članska zasedba iz Prlekije, ki si je po njej tudi nadela ima, v letošnji pomladi praznuje 10. letnico uspešnega delovanja.

Prleški kvintet, ki je v letu 2011 izdal šele svojo prvo zgoščenko z naslovom Ko zvezda se utrne, se tako v teh dneh pripravlja na jubilejni koncert, ki bo v soboto, 5. aprila 2014, ob 20. uri v ŠIC Ljutomer. Osrednji program bodo imeli slavljenci, v goste pa so povabili še Toneta Rusa, Tanjo Žagar, ans. Vihar, Fante s Praprotna, Poštarja Peško, Pihalni orkester Ljutomer, ans. Ekart, Zlate dečke in Zlatih 6, voditelj prireditve pa bo Smiljan Greif.  

Sreda, 26 Marec 2014

Ansambel VIHAR predstavlja nov album!

Ansambel VIHAR predstavlja nov album!

Ansambel Vihar je pričel delovati 16. junija 2006,  njegova zasedba pa je klasični trio z diatonično harmoniko in večglasnim petjem.

Dekle in fantje doma iz Štajerske in Koroške poslušalce navdušujejo z novim albumom.

<<  30 31 32 33 34 [3536 37 38 39  >>  
Izbira CD-jevIzberi

Velika izbira CD-jev

Vaši najljubši ansambli.

Notne zbirkeIzberi

Notne zbirke

Zaigrajte z nami!