Znana in priljubljena sopotnica

mnogih ljubiteljev dobre glasbe

Demo

Torek, 14 Marec 2017

Skupina Zaka' pa ne bo oživela kultni film Briljantina!

Skupina Zaka' pa ne bo oživela kultni film Briljantina!
Še vedno ena najbolj priljubljenih skladb v zadnjih mesecih je gotovo 'Ma daj ne bluzi', v izvedbi skupine Zaka' pa ne. A zdaj jih čakajo že nove zgodbe in delovne naloge. Poleg repertoarja, ki ga pripravljajo za poletno sezono veselic in porok, jim je ponovno uspelo priti v finale festivala Slovenska polka in valček. 7. aprila jih bomo tako lahko videli in zanje navijali v Podčetrtku. Za skladbo, s katero se bodo predstavili, bodo posneli tudi videospot. Vsi se še spominjamo filmske uspešnice Briljantina, Zaka' pa ne pa bodo to zgodbo na svoj način poskušali ustvariti v novem videospotu. Snemali bodo na slovenski obali, s plesalkami in seveda plesno koreografijo, kar zna biti ob petih fantih v skupini še precej zanimivo.

Ponedeljek, 13 Marec 2017

Ansambel Petra Finka v jubilejno leto z novim članom

Ansambel Petra Finka v jubilejno leto z novim članom
Letošnje leto je za Ansambel Petra Finka okroglo in zato še bolj pomembno. Praznujejo namreč 25 let delovanja, zato so seveda tudi načrti za prihodnje mesece večji. Že od začetka leta ima ansambel novega kitarista. To je Jaka Janc, vsestranski dolenjski glasbenik, ki je igral bas v ansamblu Vandrovci, harmoniko pri Dolenjskih zvokih, zdaj pa v Ansamblu Petra Finka kitaro. Poleg vsega tega je še odličen pevec.

Četrtek, 09 Marec 2017

Prijave v novo sezono šova Glasbeni skavt!

Prijave v novo sezono šova Glasbeni skavt!
Ste mlad ansambel, ki si želi uspeti? Poznate kakšno skupino, ki igra narodno zabavno glasbo in bi ji privoščili, da gre na vrh? Nova sezona oddaje Glasbeni skavt se začenja in le še kratek čas se lahko prijavite ali prijavite ansambel, ki se vam zdi primeren! Več o tem poiščite na glasbeniskavt.si Naj vam osvežimo spomin na izredno uspešno in gledano prvo sezono, v kateri so na koncu slavili Murni, dobili pa smo kar nekaj odličnih mladih skupin.

Petek, 03 Februar 2017

Posnetek Nemirnega koncerta tudi na nacionalni televiziji

Posnetek Nemirnega koncerta tudi na nacionalni televiziji
Vsi, ki smo bili na koncertu ansambla Nemir vemo, da ga je težko pozabiti. Poleg Nemirovcov je na oder stopilo še 13 povabljenih glasbenih gostov. Ansambel Nemir deluje od leta 2006, danes ga sestavlja šest nemirnih članov: Matej Barbo (vokal), Matic Uhan (klaviature, bass kitara, kontrabas, bariton), Gregor Možina (vodja ansambla, harmonika, klaviature), Andrej Zupan (vokal, ritem kitara), Ambrož Hočevar (vokal, trobenta, bass kitara) in Dejan Potočnik (vokal, bobni).

Četrtek, 02 Februar 2017

Čudežni dečki zbrali vse najlepše na dvojni zgoščenki

Čudežni dečki zbrali vse najlepše na dvojni zgoščenki
Čudežni dečki vam v teh hladnih dneh ponujajo zbirko najlepših, ki vam bodo zagotovo ogrele srce in dušo.
<<  2 3 4 5 6 [78 9 10 11  >>  
Izbira CD-jevIzberi

Velika izbira CD-jev

Vaši najljubši ansambli.

Notne zbirkeIzberi

Notne zbirke

Zaigrajte z nami!